Email: Password: Remember Me | Create Account (Free)

Back to Subject List

Old thread has been locked -- no new posts accepted in this thread
Craig Steiner
03/25/12 23:38
Read: 669 times
Denver
USA


 
#186879 - Some trouble
Responding to: Craig Steiner's previous message
I'm having some trouble getting the 8052.com code to work under the new version of Apache that my new server is using.

Anyone with Apache experience as it relates to POST submits being lost due to a RewriteRule internal redirect, please contact me.

Thanks!

Regards,
Craig Steiner
8052.com Webmaster


List of 16 messages in thread
TopicAuthorDate
8052.com Server problems        Craig Steiner      02/19/12 19:57      
   Thank you      Per Westermark      02/19/12 23:28      
   As Always      Michael Karas      02/20/12 04:21      
   We highly appreciate all your efforts...      Kai Klaas      02/21/12 15:45      
   Thank you      Ashok Kumar      02/25/12 03:57      
   Heartily Thankful for your kind efforts      Yagnesh Mehta      03/07/12 06:41      
   timning problem      Richard Erlacher      03/12/12 08:40      
      Yes      Per Westermark      03/12/12 11:31      
      I experienced the same...      Kai Klaas      03/13/12 06:42      
   Move is underway        Craig Steiner      03/24/12 12:48      
      Some trouble      Craig Steiner      03/25/12 23:38      
         Considerably faster now!      Kai Klaas      04/01/12 07:35      
   no colors, etc.      Richard Erlacher      06/06/12 15:02      
      Ah Ha! Some flag is in the wrong state ...      Richard Erlacher      06/06/12 15:08      
         Broken cookie      Per Westermark      06/06/12 16:14      
            Well, I deleted ALL the cookies, and that didn't help      Richard Erlacher      06/07/12 14:32      

Back to Subject List