Email: Password: Remember Me | Create Account (Free)

Back to Subject List

Old thread has been locked -- no new posts accepted in this thread
Jon Ledbetter
10/10/05 13:19
Read: 715 times


 
#102190 - Autolog off in Site settings not saved
Responding to: Craig Steiner's previous message
I keep getting logged off in about 10 minutes. I tried to change the time in the site settings, but it doesn't show anything. XP pro and Netscape 7.2

Jon

List of 29 messages in thread
TopicAuthorDate
Server Moved      Craig Steiner      10/06/05 03:29      
   Server Moved - this is not important now      Leo Paul      10/06/05 04:13      
   This 'is' a "test"      Craig Steiner      10/06/05 16:23      
      looks good      Andy Neil      10/06/05 17:33      
         Headers...      Rob Vassar      10/06/05 19:20      
   Search not working      Prahlad J. Purohit      10/08/05 00:14      
   Post status      Vignesh Prasad      10/09/05 02:25      
      Working for me now :-)      Andy Neil      10/09/05 11:51      
         same config, not working      Erik Malund      10/10/05 06:56      
            Unclear      Craig Steiner      10/10/05 14:35      
               totally randon, now disappeared on a mar      Erik Malund      10/10/05 15:40      
                  I e-mailed you screen shots      Erik Malund      10/11/05 06:53      
               Internal site email      Steve M. Taylor      10/10/05 15:58      
                  Ouch      Craig Steiner      10/10/05 16:37      
                     Nope      Steve M. Taylor      10/13/05 16:20      
                  Empty e-mails      Kai Klaas      10/11/05 04:42      
      More problems      Vignesh Prasad      10/11/05 08:27      
         Noted      Craig Steiner      10/11/05 12:29      
      Some clues on the posting status      Jon Ledbetter      10/12/05 07:40      
         New message flag solved?      Craig Steiner      10/12/05 15:56      
            mostly      Erik Malund      10/12/05 16:23      
               and I could, thanx      Erik Malund      10/12/05 16:24      
            Message flag working here!      Jon Ledbetter      10/13/05 07:30      
            Not yet for me..      Vignesh Prasad      10/13/05 11:51      
   Autolog off in Site settings not saved      Jon Ledbetter      10/10/05 13:19      
      Setting Saved, but....      Jon Ledbetter      10/12/05 09:53      
         Auto logoff seems to be working!      Jon Ledbetter      10/13/05 09:44      
            Yup      Craig Steiner      10/13/05 09:57      
   Trying to view Profile      Farshid Jafari Harandi      10/13/05 17:01      

Back to Subject List