Email: Password: Remember Me | Create Account (Free)

Back to Subject List

Old thread has been locked -- no new posts accepted in this thread
Craig Steiner
10/25/05 09:43
Read: 571 times
Denver
USA


 
#102925 - Which ones?
Responding to: Erik Malund's previous message
Erik Malund said:
when Craig moves something to the other forum all turn blue ans the I miss the "new"


Ok, are we talking about the color of links here or the presence of the "new" flag? The color of the link is controlled by your browser and simply depends on whether or not you've clicked that link before. By moving a thread to another forum, the http address changes so the link color is automatically going to go back to blue all the time. This is not surprising and it's not something I'm worried about.

What I am worried about is the behavior of the "new" flag.

I think this problem is isolated to the threaded mode. I'll switch to the threaded mode for a few days so (hopefully) I can witness--and then fix--the problems that are being reported.

Regards,
Craig Steiner
8052.com Webmaster

List of 17 messages in thread
TopicAuthorDate
"New message" flags working?      Craig Steiner      10/23/05 15:25      
   Not working      Andy Neil      10/24/05 00:05      
      Same here      Maarten Brock      10/24/05 05:56      
      maybe, but      Erik Malund      10/24/05 08:23      
         not superfluous      Maarten Brock      10/24/05 12:54      
            Flag problems?      Craig Steiner      10/24/05 13:29      
               flags      Terry Lingle      10/24/05 19:07      
               flat mode and new flag      Jan Waclawek      10/25/05 02:00      
            ah, missed that one      Erik Malund      10/25/05 07:05      
               and saw the (missing) light      Erik Malund      10/25/05 09:04      
                  Which ones?      Craig Steiner      10/25/05 09:43      
                     ok full explanation      Erik Malund      10/25/05 09:50      
                        And now?      Craig Steiner      10/25/05 10:01      
                           Looks to me like it's working right now.      Jon Ledbetter      10/25/05 10:06      
                              "and now" was new so was "looks to me...      Erik Malund      10/25/05 10:43      
                           Excellent      Maarten Brock      10/25/05 11:12      
   Working      Vignesh Prasad      10/30/05 10:27      

Back to Subject List